Saturday, March 7

adindaku sayang...




aku suka tengok jari gf saya
Cantik betul...Menawan
Sampai takut nak pegang...
Bukan takut patah...
Tapi takut nanti jari kitorang tak boleh tolong each other
Di satu hari yang giler forever, depan yang maha Esa...

aku suka tengok rambut gf aku...
Cantik betul...!!
Sebab tu aku belikan tudung...
x mau kasi org laen tgk

aku sedih tengok gf aku
Tak tido, tak makan asyek rindu kat aku...
aku pun sebenarnya macam tu jugak,
Ada problem yang sama..
Die tanya apa ubatnya?
aku pun bagi die Quran untuk penenang jiwa...
supaya hati x berkarat..
Semoga dia lebih cintakan Nya dari saya...

aku sedih tengok gf aku
Selalu pesan macam-macam kat aku...
"Makan, minum, drive elok-elok tau..
Nanti awak sakit saye susah ati bla bla bla bla" katenya...
Tapi bila tengok movie sama-sama burn asar maghrib gitu
Die tak kata satu aper pun...
Berdosanye aku....
Kesimpulannya aku memang sayang dia...
Nak jumper die giler forever...
Yang forever punye forever...
Di dunia dan akhirat especially..

1 sermon of mummies:

dealova said...

yup...
like dis poem bery much..=p

Post a Comment