Friday, April 16

Tido.....Masalah Betul Ni!!!!!

 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

Alamak, skarang ni masalah btul la ngan tido.....
Bukan x dpt tido.....
Tapi rase mcm terlebih lak tido.....
Yelakan, Isyak skarang dah nak dkat kul 8 mlm & Subuh lak kul 3.50.....
Malam tido mesti kul 11 atau 12 kan lpas study.....
Yelatu, kadang2 duk je depan laptop main game atau internet.....CEIS!!!!!
Kul 3.50 dah bangun subuh.....
Klau mata ni tahan lepas Subuh, bleh la study ke atau buat ape2.....
Ni klau mata tak tahan, mesti tido nyela.....
Klau hari ade klas bangun tido pun sejam @ 2 jam sebelum klas.....
Nak study ape.....
Klau xde klas mcm hari JUMAAT, trus je tido sampai Solat JUMAAT.....
Ahhhhhhhhhhhhhhh, mcm mana ni.....
Dah la bnyk kena study.....
Tapi asik tido.....
Ahhhhhhhhhhhhhhhh.....
Sape kat luar sane ade formula tak nak bagi tido lpas Subuh atau kurang kan tido time2 skarang ni.....

1 sermon of mummies:

farhanayub89 said...

weh..ko beli mancis amik 4 batang...
bubuh kat kelopak mate..
kalo nk xtrem sikit kasi tajam mancis tuh..
baru mate x dpt lelap...

satu lagi..

perah limau nipis dalam mate...
huhuhuhuhu...mate pon sihat...dan x lelap..
selamat mencube...^^

Post a Comment