Thursday, May 6

The Chosen 1.....(*_*)

سْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

Korang kenal tak seorang mamat yg bernama Muhamad Farhan Ayub.....
Opps, sory.....
Mungkin korang tak kenal kan?
Tapi kalau pelajar Universiti Mansura mesti kenal punye.....
Yang tak kenal meh aku perkenalkan serba skit yg aku tau.....
Farhan ni duk depan bilik aku.....
Dia sekarang ngah dalam proses rehabilitation.....
Rehabilitation pasal ape pun aku tak paham.....
Dia ni sekarang famous oooooooo.....
Dia tu sekarang bila ade kelas Physiology yg di ajar oleh Dr Soheir, mesti Dr Soheir akan panggil dia jawab soalan kat depan.....
Dia pun mula la perassan lpas tu.....
Aku rase la kan, mesti budak2 pompuan pun tertanya-tanye kenapela dia selalu di panggil oleh Dr Soheir.....
Uiiii, terkenal btul dia kan?
Hari ni pun dia kena panggil jawab soalan kat depan.....
Hebat btul.....
Ni malam ni ape dah jadi kat Farhan pun aku tak tau.....
Tiba2 nak kuar jalan malam2.....
Siap hentak2 kaki dan merayu2 kat Afiq teman dia kuar jalan2.....
Mmg btul dia perlu rehabilitation.....
Dah kritikal mamat tu agaknye.....
Ape2 pun, biarla dia cepat2 kuar dari proses rehabilitation dia tu.....
Exam dah nak dekat.....
Bulan depan je pun.....
Go go go semua pelajar Mansura.....


"Ni aku ade amik gambar dia dari belakang. Muka dia terpaksa di rahsiakan. Takut2 dia terkembang hidung. Huhuhu"

2 sermon of mummies:

reen_sofee said...

popular betoi laa farhan tuh ehh?
tapi kalo saye.
lebih rela tak popular!
sebab takut name kene panggil laa.
huhuhuh

Anonymous said...

malaysia ku 1
adui...
hahahahahahaha...
segan2..=,='
aku dah habis dah rehabilitation prog.
so no more side events..
now...i say its for stdy time!!!
go2 drsongo go!!

Post a Comment