Saturday, May 29

Kembali.....Ku kembali ^_^

سْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

Uish.....
5 hari xde internet.....
Opppsss, salah.....
Patut mula dengan ' hai korang sume! Rindu tak kat aku', baru btul.....
5 hari xde internet, rase nak baling je laptop ni dalam Sg Nil.....
Tp all the notes ade dlm laptop, kalu di baling laptop ku ini, mcm mana nak bace notes kan?
Any way, 5 hari lepas ape yg di buat cume read notes, read notes, read notes n read notes.....
Mandi, makan (makan malam je), solat ofcourse di selang seli ngan bace notes.....
Hari ni hari ke 12 study week.....
Maknenye tinggal 9 hari lagi nak exam.....
Hati dah tak tenang dah, mcm rase nak kena sunat sekali lagi pun ade perasaan ni.....
Nak cakap 'my heart skips a beat pun ade', tapi slalunye jantung aku ni skips berbeat-beat.....
Tido pun makin tak tentu, ade kawan yg dah tak tido pun ade, hebat gilerrrrrrrr.....
Tapi aku kena tido, tido tu nikmat, selain makan aiskrim bila tengah kepanasan.....
Tadi try call parent di Malaysia, but since internet connection tak elok dpt ckp 'hello' je, pastu putus.....
Berkali kali jugakla aku cube call balik, asik-asik dpt ckp 'hello' je, esok la aku try call parent aku.....
Satu agi, korang tau ke ape tu ''millatfacebook"?
Aku bace berita tadi ade millatfacebook lak.....
Aku saje je tanye kalau2 korang nak jawab.....
Aku benda2 mcm FB ke, friendster ke, Myspace ke, twitter ke ni tak main sgt (xde akaun pun sebenarnye).....
Jadi korang sume kawan2 ku yg akan mengahadapi exam bersama aku, jgn main2 dah.....
Dah masuk fasa terakhir ni.....
Masih belum terlambat untuk mengulangkaji.....
9 hari lagi.....
9 HARI LAGI.....
SEMBILAN HARI LAGI.....

1 sermon of mummies:

reen_sofee said...

selamat berperang bro!
wat leklok taw taw taw!
geheheh

Post a Comment