Friday, November 12

cerita ttg dia!


assalamualaikum...

hahahahaha...gelak sikit ar baru nmpk cam happy tp jgn lupa senyum kalo x nmpk sgt ar belakon!




aku nk cete ttg kawan akuh nih nme dia aku lupa lah, org panggil an' ntah ape tah name dia, kadang sampai aku pon tersasul panggil shahrukhan huhuh bukan ape ramai sgt name yg nk kene ingat mcm kene hafal anatomy plk...huhuhu x de mase ar!




hari ni birthday dia kalo x silap tanggal 12 bulan 11,aku pon x tau la..ingat nk wat birthday party ke pe patut, tp dia plk x mau, dia kate cam budak2 la ape lah itu lah ini lah..ape brg wat birthday party wat dek sudah an hahahaha...bro!...ape brg birthday party an...nnti kalo aku dah mati ko dtg la wat bace yasin ke..melawat kubur akuh tp jgn menagis plk habis aku kat dalm kubur nnti...(amaran keras nih!) no compromise!
*ni dia yg cakap ek bukan akuh haaa...kang x pasal2 aku kene pkul nnti hahaha..


aku pon x tau lagi lah nk cakap ape..ingat nk belasah je dia huhuhu jom! ramai ikat dia kat pagar susah betul budak nih..huhuhu



dia kate jgn cube baling ngan telur...membazir x elok baik wat telur dadar sayur ke ape ke leh wat lunch...breakfast ke pe patut...sape beranni baling lah...dia dah siapkan batu kecik2 la agak2 dalam besar penumbuk buat baling sbgai ganti telur...haa jgn main mau betompok2 badan kene baling ngan batu...dah nmpk cam harimau bintang nnti...



haishhh....susah betul dia nih...aku pon x paham la...ape dah kene ngan budak nih...ape yg korang fikirkan ttg dia sebenarnye bukan dia hahahahaha...kalo korang pikir jugak silap besar la mungkin akan gila kot x pon menuju kpd kegilaan...




tp dia nih kalo ckap pergh meletup2 uhhh macam bom atom kot x de sape dapat lawan...apatah lagi kalo nk lawan tgn ngan dia kan...sure kalah ar...balik mesti menagis2 punya...aku nasihat kan jgn cuba2 lah ajak dia lawan tgn kan huhuhuhuhu..kalo syafiq tuh..adui x sampai 50 seconds kalah....burce lee pon takut kot...




tp dia mmg x suka lah org yg budget cool wat2 baik, kalah ustaz an...kalo jumpe tuh mmg truk ar kene belasah...kalo dia x belasah jgn panggil ar name dia...ape brg kan? tunjuk2 baik lah ape lah tp dalam niat aduh buruk...x suke...x suke....x suke!!!
*tp susah kot nk jumpe...semua tgk baik2 je hehehe...




yg penting sekali kalo nk nasihat org...berhemah lah...beritahu ape salah dia then baru start ceramah agama tp jgn depan2 org ramai nk sound kan segan lah kn...x pasal2 penumbuk 3 bijik hingap d perut...ibu jari kaki d hidung...pergh susah tu kan...ayat kene susun lembut punya tp tegas! baru romantik...kalo cakp kat tiang lampu bengkok, cair tiang tuh...baru ade style kan...kalo perempuan leh wat calon isteri...kalo lelaki salam tgn je lah kot kueng3



tp sifat malu itu penting tp bukan hipokrit...lain uuh makne 2 perkataan nih...!kalo x tau check kamus...skarng2 check! cepat2!




kalo macam dia nih nakal nakal jugk tp cute...kui3



aku pon dah x tau nk ckp pe lagi...korg tgk2 kan lah dia(membe songo) tp jgn sampai kat toilet pon nk tgk...pergh seram sejuk tuh meremang bulu roma...guy! huhu



kalo ade jarum yg patah,
jgn d simpan d dalam laci,
kalo ade silap dan salah,
jgn d simpan d dalam hati.



selamat hari raya korban semua n senyum2 lah selalu!!!



yg benar,
kawan dia.








1 sermon of mummies:

malaysia_ku1 said...

jgn ngengada nk comment...bace sudah an...hahahaha

Post a Comment