Tuesday, May 18

Berakhirnye Semester 4!!!!!

سْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

Hari Selasa 18/5/2010, korang rase hari ape.....
Tentulah hari terakhir kelas untuk pelajar semester 4 tahun 2 Mansoura-Manchester.....
Hari ni cume ade 2 kelas which are kelas 'head injury' yg sedikit bosan & juga kelas praktikal 'head & neck'.....
Kawan2 sekelas ku sume, korang ingat ke sume anatomy head & neck tu?
Banyak seiiiii, korang rase banyak tak?
Tak pentingla, yang penting kena hafal sume.....
Maka dengan tamat nye kelas hari bermakna semester 4 sudah pun tamat & study week pun bermulala.....
Next 3 weeks dah final.....
Takut btul aku bila PK pasal exam ni.....
Bukan senang soalan medic ni.....
Jadi kawan2 ku sume, jumla kite start membaca & menghafal.....
Semoga kita dpt jawab exam dgn mudah & tenang.....
Mase study week ni bukan senang nak jumpa korang sume.....
So kat sini aku nak wish selamat mentelaah note2 korang selama 3 minggu ni.....
Klau dah bosan, jum kita g jalan2 tepi Sg Nil.....
Tak pun dtg rumah aku main ping pong.....
X yah kne byr pun.....
K la, good luck ya korang.....

1 sermon of mummies:

reen_sofee said...

selamat menghapal!
hohoh

Post a Comment