Thursday, May 20

First Day of Study Week ^_^

سْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

Hari first study week dah nak hampir berlalu....
Banyak btul kena baca & kena ingat.....
Kawan2 ku suma mcm mane.....
OK ke KO hari first ni.....
Mesti korang OK2 belaka kan?
Seharian oooooooooo baca notes.....
Best giler.....
Lpas subuh dah start bace.....
Berhenti sekejap sebab nak mandi, nak tido ( sebab dah pening), solat & makan (makan malam je, makan siang tak tau nak mkn ape - ade tak sesiapa nak tolong kami masak tengah hari?).....
Esok akan daku buat perkara yg same.....
Sibuk skit la mase study week ni.....
Tapi life kena enjoy.....
Kalau penat study, relax jap, tngk movie ke, chating2 ke.....
Jangan jadi mengong sudah.....
Baru first day.....
Ade 19 hari lagi b4 exam.....
Berusaha la ye Hesyam.....
Korang sume kawan2 ku juga kena berusaha.....
ALLAH sentiasa membantu hambanye yg berusaha.....
Dahla, nak g tidola.....
Esok nak sambung baca notes lg.....
Gambate!!!!!



3 sermon of mummies:

SOCIO - MOTIVATION said...

Hai Friend, apa khabar?
Blog kamu keren loh!
Kalau sempat silahkan mampir di blog saya, yaa…
http://sosiomotivation.blogspot.com
Kita bisa berbagi tentang motivasi.
Kali ini saya posting “Membangun Percaya Diri”.
Selamat menikmati, semoga bermanfaat.
Thanks.

reen_sofee said...

meh aku masak kan.
ko nak makan ape?
maggi boleh?
huahuahua

surgeon amar said...

wah,abg sham kita,rjinnya,hahaha

Post a Comment