Monday, November 22

Sudah Seratus Follower (^_^)

بِسْمِ للَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ


Akhirnye, blog drsongo sudah mempunyai 100 orang follower.....
Aku tgk la kan, blog2 lain mcm senang je nak sampai seratus.....
Ada yg beribu2, mcm bintang di langit malam.....
Tapi blog drsongo ni ade kelembapan skit, mcm terbantut lak pertumbuhan dia.....
Dah lame kut ade blog ni.....
Tapi takpe, terima kasih kepada para2 bloggers yg sudi menjadi follower kami.....
Terutamanye kepada follower yg ke 100 iaitu Mr KBSM (shah).....
Tapi sayang sekali, beliau tidak meletakkan link nye utk di hubungi.....
Yele, kami takde ape2 nak bagi kat dia, tapi atleast klau dpt berkenalan, bertambah lagi kawan2 kami.....
Ramai kawan kan bagus.....
Meriah hidup.....
Kepada followers2 blog drsongo, jgnla malu2 dtg menjenguk blog drsongo ni.....
Kami tahu kami tak sehebat blogger2 lain.....
Tapi klau ade kawan2 yg datang2 sekali-sekala, sejuk skit badan walau memang tengah winter kat Egypt ni.....
Kalau nak dtg jguk slalu lg la bgs kan....
Kami tak menghalang, kami tak melarang dan kam tak menghadang.....
Nak jadi stalker pun takpe.....
Asal korang sentiasa happy berblogging.....
Sekali lagi, ma kaseeeeeeeh.....

2 sermon of mummies:

Kimmy Ai said...

stalking...stalking...grrrr(sejuk).. (^_____^)

Eyka said...

jgn lariii~ (kejar2..haha) t eyka da xde kwan da..huhuhu..:(

Post a Comment