Saturday, December 11

pergh...!


assalamualikum...

pergh...
hari ni kesejukkan menunjukkan belang..haha
sejuk...serius sejuk walaupun x de salji...yelah negara arab...
kalau ade salji mungkin esok masuk paper huhu

musim sejuk nih kadang2 kite tersedar beberape pekara...
tgh duduk2 depan laptop...air d hidung meleleh huhuhu...sikit x pe..tapi sampai menitik kat atas meje tuh masalah besar...so tisu kene stand by kat tepi

time jemur baju kat ampaian...mau 2...3..hari yela time nk angkat rase cam basah je baju so biar kan lagi sehari...esok nk angkat rase cam basah juga...huk3...biarkan 2...3..hari sampai baju d ampaian bertukar warna jadi coklat d sebab kan debu yg d bawa angin...huhu

sejuk mmg sejuk...
kalo boleh underware pon nak pakai 2 lapis..huk2 (don't try this at home...18 above)

sape yg ade long johns dah boleh start pakai dah..
baju sejuk yg terperuk d almari dah boleh gantung dah...
sekarang dah kene pakai baju tebal2...ade yg berbulu dan macm2 lagi...
sape yg ade underware yg berbulu pon dah boleh pakai dah sekarang..hik3 (mcm ade je huhu)

kalo tido tingkap semua tutp..
kipas apatah lagi...
badan semua berbalut..dah macam mummy dah hahah...

ni baru negara arab lom lagi d euro ke kutub utara ke...pergh...x dpt bayang kan...

okey lah..nk tido...makin malam cuaca makin sejuk...so kalo boleh nk tido awal..suam2 lah sikit..kalo tido lewat..menggil nnti..huhuhu...

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx



2 sermon of mummies:

normaidayu zainal said...

memg sejuk awwi...
barid awwi...
tgh hujan batu lak kt sni...

malaysia_ku1 said...

betul2...hik3
hujan batu ek...
sini kat mansoura x de hujan batu lagi...mayb x sampai lagi kot batu dia...
hehehe
jgn lupa kutib hujan batu tu...leh wat milo ais nnti hehe

Post a Comment