Sunday, December 12

noob~



salam sejahtera to all

pergh ...sejuk gile arini beb..
menggigil tahap mende pon ak xtau..ahaha
watever lah,..arini ingt nk show kat korng lg trick yg best gak..haha
sblm ni klau korng perasan ak dah post psl trick yg korng leh wat kat google..
kali ni korng leh try lak trick best kt utube..hehe




korng msti penah men game ular kat hp dulu kan3?famous kot game nih time ak skolah menengah.haha
so kali ni ak bring korng nostalgia lame nih tp dlm bentuk berbeza sket..
kali nih dah x men kat hp dah..nanti org ckp korng ni ketinggalan zaman,..
so bg mngelakkan korng sakit telinga bile dgr org ckp cam2..adalah lebey baik korng trime pujian
kan3..?haha

so nk pstikan korng dpt pujian nih..follow the step yg post nanti..
act,,.game ular nih dah bleh men kat utube,,msti korng plik kan>?
xplik pon kire plik gak a..biase org upload video jer kat utube,bkn men game..
papepon lets go direct lah.,(boring tahap menyampah lak intro ak nih,,pnjang sgt)
so bg x buang mase:

1.1st korng bukak youtube
2.korng pilih any video yg korng nk layan
3.dah tekan link die..korng gune mouse korng n left click kat video tu smbil tekan direction button atas ngn kiri skali...
4.nanti die nyer loading tu akan form ular
5.then enjoy(men game ular like a pro lepas tu)tunjuk kat kwn2.ngeh3


tu jer cara die..best gak a..
mayb bende nih dah lapuk..tp ak baru tau,..x der lar noob sgt kan ak nih..hehe
saje nk kongsi ngn korng..(sharing is caring gitu) hehe
papehal till next time lak...hehe
cao

1 sermon of mummies:

Kimmy Ai said...

Ahhahaha! kelakar gile! sambil tengok video sambil main ular! gelak sorang2 je pagi2 buta neh.. ;DD

Post a Comment