Sunday, December 12

trick yg hebat!

assalamualaikum...
post ni adalah bertujuan nk lawan post kat bawah nih hahahahah...xD

x kisah la kalo org kate kite noob kan tp serius takjub trick nih...jeng3

1)kalo korang jumpe org jerit kuat2 giler...insya allah dia akan menoleh kpd anda...tp..haaa ade tp dia...kalo org tu pekak dia x kan pandang kat anda..haaa...power x...?hik2

2)musim2 sejuk nih kalo korang pakai baju selapis je..korang akan sejuk...serius..try la baru tau...tp kalo pakai baju tebal2 x sejuk haaa...cam ne ok x trick nih...please try this at home...

3)kalo korang duduk depan meja yg penuh ngan mkn yg sedap2 x pernah nmpk...korang akn mkn walaupon perut dah penuh...kan2?hehe

5)tgh duduk dpn laptop bace slide ke ape ke x kisah la korang wat ape kan..tp kalo terase nk berak mesti x rase tenteram kan...curious je nk tahu dalam bilik air ade org x? leh tahn lagi ke nih takut tekucil je nih? mcm2 persoalan timbul kan..hahaha

6)kalo korang masuk nk exam...tetiba je korang aka rase gemuruh kan...tacycardia je kan...increase heart beat...hahaha

so setakat ni je lah yg aku leh reveal...se next time yaaar...!hehehe

3 sermon of mummies:

Nurul Bazilah Binti Mohd. Azlan said...

ape yg doc merepek nie...hahahaha

Anonymous said...

hahahaha.... mmg la paan tuh suke merepek.. kenyataann... :)

malaysia_ku1 said...

x de..
x merepek pon..
hik3 :P
trick nih...hehehe

Post a Comment