Monday, January 24

Stdy Hardcore

Ak pon heran, kenapa ak hairan sangat ni? Tiap2 akhir sem mesti jadi macam ni . Perlu ke bilik menjadi mangsa study hujung sem ni? Asal study week je bilik sepesen je. Mana2 pegi pon lebih kurang je .. Ke ak je yang berjaya menyepahkan bilik aku tahap sarang tikus disaat- saat tengah exm ni? Tapi ak yakin kalau tikus tengok pon die akan maki-maki aku sebab terlalu sepah. Nasib baik xde tikus kalau ada tikus memang ak ajak pochi ( kucing sebelah rumah) datang tidor dgan aku.

Kebiasaannya masa ni bilik pasti penuh dengan paper paper yg sebelum ni x penah ada pon jadi ada. ak dah rasa mcam pegi jual paper kat kedai kitar semula pon ada... Tapi yang hairan adalah sorang dua rakan aku bila tengok je bilik ak mcm ni die mula la cakap benda yang membuat hati ak x senang. ye memang hati ak x senang.

Kalau korang senang ke hati ? agak-agak? tengah korang kelam kabut stdy diorang boleh kata "peh bilik penuh buku, hardcore gile stdy mesti power ni" . Dengan muka yang sinisnya, ak rasa nak salam je rakan-rakan aku ni.

Kalau bilik bersepah tu stdy hardcore, ak nekad next sem . dari awal-awal sem lagi ak akan susunkan paper pbl ak atas lantai biar penuh satu lantai ak dgn paper.

Tapi buat masa skrang ak nak kemas, ak xnak tido sama dengan pochi nanti.

8 sermon of mummies:

JIJI YU said...

selamat ber egypt la ek

normaidayu zainal said...

dun worry laaa...biar laa org lain nk ckp ape pon,,usaha tu dr diri kita...kalau mereka bg untuk kuatkn semgat,alhamdulillah...
sem0ga successs!!!!chaiyork2!!

Anonymous said...

next sem, jdikn paper2 tu as ko nye lantai lah... kn sng.... klu nk bca, juz mniarap je kt situ. hahaha.... knal x spe ni??? hahaha

Songo said...

kenal anonymous kan3?

Anonymous said...

a'a... btul3.... ni mmg anonymous... pndai teka ek... gheeee

~journal BMMM~ said...

same goes 2 me....haa kasi je salam kat gerangan rakan2 tuh... i hate dat situation 2 lorh....

~journal BMMM~ said...

nyway...semoga berjaya fighting ! ^_^
mm sy pon ad mid term paper lagi 2 minggu...

Songo said...

@~journal BMMM~ haha ye kita patot kasi salam sikit harap mereke paham =D all de best journal BMMM

Post a Comment