Wednesday, February 2

1st Time Ade Internet After Friday Riot!!!!!

بِسْمِ للَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ

ALHAMDULILLAH, praise be to ALLAH.....
Baru dpt berhubung ngan internet sejak last Friday.....
With the situation in Egypt now is unpredictable, it is nice to get back the internet connection so we the students know what are really going on in Egypt.....
Keadaan di Mansoura is not bad as in Cairo  Alexandria, tapi still merisaukan.....
Dengan kebanyakkan students nak balik Malaysia.....
Tapi sesi semester baru pengajian tetap akan bermula 12 haribulan Februari ini.....
Kalau keadaan di Egypt semakin parah semua pelajar Malaysia terpaksa di bawa pulang, bagaimana la agaknye nasib kami selepas itu.....
Boleh ke agaknye kami kembali utk menyambung pengajian kami.....
Parents ahli2 Songo pun selalu call utk bertanya keadaan di sini.....
Semoga ALLAH membantu kami di sini.....
YG penting kami selamat dan keadaan di Egypt kembali pulih.....

5 sermon of mummies:

SheNn said...

Take care there~ :))

lemolemo said...

semoga selamat pulang ke tanah air :)

ana ayesha said...

Alhamdulillah semoga semuanya selamat

Muslimah Kota Cinta said...

untuk korang ahli2 Songo, jaga diri bebaik...kalau tak reda balik Malaysia dulu..dah stabil semua leh la sambung pengajian balik...

benda2 tak sangka nak jadi huhu

jaga diri...banyakkn berdoa ye

akak sepupu syafiq :)

cek chun said...

moga2 hampa semua sihat selamat kat sana

Post a Comment