Monday, November 29

BERANI MATI : BLOG KAMI BEST !

بِسْمِ للَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ




Post ini di type utk segmen blog Mr Ben Ashaari - BERANI MATI : BLOG KAMI BEST!.....

Blog drsongo terdiri & terbina dpd 9 org pelajar Malayisa yg belajar perubatan di Egypt. Kami tiada pengalaman & pendidikan dlm bidang perkomputeran jadi ape2 yg di lihat diblog drsongo ini adalah try & error beserta panduan tutorial dari blog2 lain. Kami memilih utk menjadikan blog ini simple sebab blogger2 utk blog drsongo ini memang simple serta cool..... (tapi perangai giler2)

Blog kami boleh di kategorikan di bawah kategori Informasi, Jokes & Student's Life.....

Usia blog ni dah 2 tahun more or less.....

Tujuan kami buat blog ni pada awalnya utk memberitahu dunia siapa ahli drsongo sebenarnya dan bagaimana kami menjalani kehidupan seharian di Egypt.....

Korang nak tau ape yg bestnye pasal blog kami ni? Kami ade 9 kepala yg mantadbir selia blog ini walaupun yg menaip new post skitje. Kami still trus mengupdate blog ini walaupun kami takde bnyk reader. Kami menceritakan pengalaman belajar di Egypt dan perbezaannya dgn Malaysia. Kami gembira dgn blog kami(paling penting). Kami memberi tahu pembaca info & pengalaman kami dgn jujur tanpa syak wasangka.....

Sasaran kami utk traffik & UV tahun depan ialah kami nak bnyk  traffik, tak mau sIkit. Jadi kalau korang nak menjenguk kami, silakanla ye.....


p/s : tiada kene mengena dgn yg hidup atau yg dah mati. Bangga diri tak elok. Kami suke2 join segmen Mr Ben Ashaari

8 sermon of mummies:

JuanYuan said...

me sermon of mummies??

hahaha...

btw,tahniah..just move on..

jgn pernah putus asa.. :))

wannurfazrini said...

yeahh mmg berani habisss!

Nur Azila Ismail said...

bgus2 :)

kita kena yakin dengan diri sendiri

yey !

nama.aku.lynn said...

unik blog nii..
9 orang skali..=)
teruskan berblog buat 9 bakal doktor ok..=)

Lulu caldina said...

9 orang? Semoga terus berjaya eh

IBU WAFIQ said...

wah 9 org ???...syabas !!!

KimiCnoL said...

kamikaze..hehe
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Cicak terbaru??"

nurazzah8 said...

Salam anak-anak...
ni auntie panggil anak-anak ajelah sebab kalau ikut umur memang you all ni sebaya jek dengan anak-anak auntie...

terimakasih kerana jadi follower di blog auntie..

nanti auntie pun boleh jadi follower you all... menarik sebab ini kali pertama lihat blog member nya ada 9 orang sekali gus...

bakal doktor pulak tu...bila grad? auntie pun ada sorang bakal doktor jugak!

Study Hard, Pray Hard and Play Hard!

Post a Comment