Monday, November 29

Pagi yG Dingin - Nak Pegi Kelas ke TaK Nak (^_~)

بِسْمِ للَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ


Syukur ALHAMDULILLAH internet dah ade.....
Kalau hari ni internet masih xde mahu aku buat gulai kabel internet ni.....
K la, cool down, relax2.....
Skarang ni kat Egypt dlm kul 7.45 pagi ke pukul 8 pagi.....
Kat Malaysia dlm kul 1.45 tengah hari ke 2 petang.....
Uish, kat Egypt ni time2 skarang terutama waktu pagi mmg sejuk.....
Kalau dlm bilik ade alat pemanas dan comforter tebal, alamatnye tak bgn la waktu pagi mcm ni.....
Jap lagi ade klas, tp aku masih duk pikir nak pegi ke taknak.....
Aku dah pegi dah klas pagi ni, tapi rase nak pegi je skali lg.....
Tp bile rase je kesejukkan air musim sejuk ni, grrrrrr sejuk sgt.....
Rase mcm taknak pegi lak.....
Lagi2 bile nmpk comforter yg empuk dan suam2 ni.....
Budak2 rumah aku pun duk tidok lagi.....
Aku rasekan, masalah students Malaysia yg study kat negara2 sejuk ni ialah susah nak bgn pagi time winter mcm ni.....
Lagi2 yg suhu dia bawah 10 celcius ke atau bawah kosong ke..... (Egypt takdela sampai 10 celcius, 15 tu adela)
Aku pun rase susah gak.....
Sejuk kut pagi2 nak bangun, duk dlm comforter lg best.....
Guling2 ke kiri, guling2 kekanan.....
Bila tngk jam, alamak, klas dah start.....
Tido balik la nmpk nye.....
Uish, takbleh, takbleh.....
Kene g klas, ilmu tu, amanat ibu ayah tu.....
K la, nak try kjut budak rumah.....
Klau dia org tak bgn gak, aku join dia org skali la.....(Huhuhu)
Next time.....
Cao.....

3 sermon of mummies:

cik EPAL said...

best tak belajar kat egypt??

Kimmy Ai said...

hahaha.. best nye.. sejuk sangat ke kat mansoura sana tu? isk~ cairo xsejuk lagi!!! cepat2 lah sejuk wei...

Pirate Doctor said...

best gak la blajar kat egypt.....pagi n malam je sjuk.....ngah hari mcm biasa je.....terik...tp angin kuat la

Post a Comment