Thursday, November 25

SAYA SUKA BLOG AWAK LA !

بِسْمِ للَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ




Segmen : Saya Suka Blog Awak La!



5 buah/helai blog yg saya suke berada di bawah ni


1. BEN ASHAARI : sebab Mr Ben selalu-lalu sgt buat/anjur benda2 mcm ni

2. peTUA KITA semua : sebab blog ni ade unsur humor dan informasi

3. .. cik epal .. : sebab blog ni pun selalu-lalu udpadate dan lawak pun ade

4. a letter from me : sebab dia sepupu aku

5. The Other Khairul : sebab blog ni cite sume dr maklumat terkini sampai yg dah lepas


Aku tau segmen ni dari blog drsongo sendiri la sebab aku letak blog Mr Ben Ashaari dalam senarai bloglist kita org, jadi ofcourse la aku tau.....

10 sermon of mummies:

Mr K said...

Errr

Aisyah AR said...

salam kenal..tambah kenalan yook!!!

apezs shah said...

salam kenal.... follow kamu dah..;)

Nur Mudrikah said...

selamat berkenalan..hepi blogging!

the prince said...

hihi...

Azza Zahra. said...

Err There are mummies!!
Hye!

AiMaN said...

tq gr songo...hehehe

hudahazwani said...

salam...jalan2 singgah d cni dari blog En Ben..slm perkenalan..selamt berblogging dn maju jaya..huda 4low blog neyh jgk ^^,
ader mase terluang, snggah la cni ^^,

http://hudahazwani.blogspot.com/

nur said...

datang sini dari BA

Cik Gallus Gallus said...

suke blog cik epal ;D

Post a Comment